donderdag 21 augustus 2014

Oproep voor alles snailmailers en postliefhebbers


Lieve snailmailers en postliefhebbers,

naar aanleiding van een recente post in de snailmail groep die ik volg op FB kwamen we er met z'n allen achter dat het de laatste tijd schandalig slecht gaat met de 'service' van  PostNL.

Brieven raken kwijt, pakketjes raken kwijt, post wordt veel te laat bezorgd en post komt onvolledig of beschadigd aan.Het roept onder de postliefhebbers aardig wat frustratie op, dat merkten we meteen.
Om nou niet meteen met modder te gaan gooien of PostNL te overweldigen met al onze klachten hebben we wat anders bedacht.
We doen gewoon waar we goed in zijn, post sturen!
Ik heb een fictieve brief voor PostNL geschreven, maar meer en vooral echte post is natuurlijk beter.
En daar hebben we jullie voor nodig!

Wat is het plan??

We hebben het volgende bedacht: over een klein maandje ,op dinsdag 16 september zorgen we dat de brievenbus van de PostNL vol ligt met onze prachtige creactieve, lieve, grappige, tikkie sarcastische uitspattingen.
De enveloppen kunnen dus zaterdag 13, zondag 14 of maandag 15 september gepost worden.
(kijk.. die lange tijdspanne werkt soms ook in ons voordeel!)
Het is dus niet de bedoeling om jullie op te roepen om vervelende klachtenbrieven te sturen, we kunnen altijd nog op de barricade staan als dolle snailers :)


Om te zorgen dat het de overweldigende impact heeft die we hopen te bereiken hebben we jullie nodig.
Jullie en jullie vriendinnen,
(vrienden natuurlijk ook!)
jullie blogvolgers
Instagramliefhebbers
penpals
snailmailmaatjes
postzegelclubjes
snailmailFBgroep
ansichtkaartposse
kindjes met een liefde voor papier en post...
iedereen!

Deel deze blog, schrijf erover op je eigen blog, link ernaar op facebook- of andere groepen, roep je vriendinnen samen voor een knutselmiddag, maak foto's op Instagram met  de tag #beterpost, gooi het op Pinterest of twitter met deze hashtag, als deze boodschap maar als een vrolijke olievlek over het land gaat.


Om een beetje te peilen hoe het leeft (en om natuurlijk die olievlek een beetje te helpen) hebben we een Facebook evenement aangemaakt (klikkerdeklik).
Door aan te geven dat je meedoet kunnen we zien hoeveel post er verstuurd wordt. Het is niet de bedoeling dat dat een mega vraagbaak wordt want eigenlijk is het idee heel simpel maar als je vragen hebt zou je die daar ook kunnen posten.Als je vragen of idee├źn hebt dan hoor ik dat graag :) als je ze hier of op het facebook evenement plaatst dan wordt er geheid op gereageerd!
We hopen op heel veel respons, enthousiasme, creativiteit en positieve energie!

Hilde, Patrizia en Astrid

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...