woensdag 18 maart 2015

Fijne app: a beautifull mess


Misschien ken ze wel, de meiden van A Beautifull Mess
Die belachelijk mooie, vrolijke, slimme, creatieve, kleurige, culinaire meiden en hun evenzo jaloersmakende blog.
Gelukkig weet dat ik dat het internet maar een leuk laagje is.. 
Maar oh oh oh.. er zijn dagen dat ik verlang naar een leventje zoals Elsie en Emma.

Anyways.. mijn leventje is lang niet zo kleurig, creatief of culinair maar ik kan mijn foto's wel voorzien van een 'beautifull mess' laagje.. en eerlijk? Dat is ook al lekker meegenomen.


Als je de app opent kan je kiezen of je een solo of collage wil maken. Met beide heb je dezelfde mogelijkheden, enige verschil is dat (inderdaad...) een collage uit meerdere foto's bestaat.
Overigens staat er wel leuke ontwerpen bij, het is niet alleen het standaard vierkantje uit 4 foto's.

Er is geen camera functie in de app zelf, je zal dus eerst de foto moeten maken. Echt een 'nabewerkingsappje' dus, maar misschien ook wel beter, camera functies in zulke appjes zijn niet altijd de besten.
Door op foto te klikken open je in de app je galerij en kan zo bij je foto's.
Met de opties background en colour kan je bij een solo foto niets, dit is puur om je collage op te vrolijken. Wederom wel erg leuke backgroundjes :) al zijn de standaard achtergrondjes erg toegespitst op lijntjes papier.

Vervolgens kan je je foto's een leuk filtertje geven, al zijn de filters hier beperkt en duurt het laaaang voordat 'ie een filter toepast. 
Mocht je van de filtertjes zijn? Zoals ik (understatement) dan kan je dat beter eerst in een ander appje doen.

Maar, waarom dan nog 'a beautifull mess' gebruiken?
Er zitten zulke leuke doodles en teksten bij! Ik hou ervan.
Ze zijn heerlijk over de top, dus als je elke foto zo verstiert slaat je IG feed op tilt maar voor af en toe een foto vind ik ze geweldig!
Er zijn  voldoende leuke toevoegingen bij de standaard app, mocht je dat nog niet genoeg vinden dan kan je ook uitbreidingen kopen
(check de craft uitbreiding rechtsonder, voel nu al ene leuke haakfoto opkomen:))


In het kort.. het is niet de meest advanced app om je foto's te bewerken, minimaal aantal filtertjes en hij werkt niet heel intuitief.
Maarrr.. voor af en toe een foto opleuken vind ik hem erg leuk. Mijn zoon Morrison vind foto's (selfies) maken ook erg leuk en ook hij vind deze app erg leuk, lekker grote doodles, simpele teksten.

Vanuit deze app kan je je foto's direct delen op facebook, Instagram of andere manier om sociaal te doen zoals whatsapp.. wel zo fijn :)

We hadden toen nog geen sneeuw, maar gelukkig (voor hem..) wel grote brokken ijs
Valentijnsverwenontbijtje
Mijn zoon en zijn selfies!

De app is te downloaden voor beide Android en Apple
Ken je het blog van 'A Beautifull Mess' nog niet neem dan absoluut eens een kijkje, ook hun feed op IG is om van te genieten.

Meer van mijn foto's zien of op de hoogte gehouden worden van nieuwe blogjes of reviews? Volg me dan op Instagram of op Bloglovin


1 opmerking:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...